Kryefjala Logo

Çfarë thotë lloji i qenit që keni për jetën tuaj të dashurisë

9 muaj më parë

Pikërisht kur menduat se nuk mund të bëhet më keq se sa njerëzit t’ju gjykojnë nga këpucët tuaja, një studim tjetër zbulon se lloji i qenit që keni gjithashtu mund të shkaktojë gjykim të ashpër …

•Ja çfarë thotë lloji i qenit që keni për jetën tuaj të dashurisë:

Njerëzit me qen të mëdhenj perceptoheshin si materiale të besueshme dhe marrëdhëniesh.
Ndërsa njerëzit me një Chihuahua, konsideroheshin jo vetëm si “memecë”, por thjesht një qëndrim për një natë.
Nuk kam pasur kurrë frikë nga qentë e mëdhenj, por nuk mund të numëroj sa herë më është dashur të vrapoj nga nofullat e një qeni të vogël që shkon drejt e drejt kyçeve të këmbës.
Kur bëhej fjalë për njerëzit me qen të mesëm, gjërat u ndërlikuan paksa.
Me sa duket, nëse je një djalë me një bulldog francez, perceptohesh si “i ngarkuar dhe i veçantë;”
Në këtë kategori binin edhe gratë me qimedredhur.
Burrat me qen më të mëdhenj konsideroheshin më tërheqës.
Dhe një burrë që zotëron një pastor gjerman,është më shumë tipi “të kujdeset për biznesin”.

Në përgjithësi, qentë më të dëshirueshëm që burrat të kishin, sipas grave, ishin Labradorët dhe Golden Retrievers, për prirjen e tyre të ëmbël dhe besnike. Sigurisht, ata mund të mos jenë në gjendje t’ju mbrojnë nga një ndërhyrës, sepse ata janë më të prirur të lëpijnë, në vend që të kafshojnë, por dihet se janë besnikë,gjë që gratë i preferojnë ndaj të gjitha tipareve të tjera.

Për sa i përket mënyrës sesi burrat i shihnin gratë , qentë si Golden Retrievers ishin zgjedhja kryesore, edhe një herë.

Bazuar në këto gjetje, a duhet të tregtojnë pronarët e Chihuahuas qentë e tyre në miniaturë për qentë më të mëdhenj që të duken më pak “memecë” dhe të lehtë? Nuk e kam përgjigjen.

Të ngjashme