Kryefjala Logo

Çfarë thonë këta të famshëm për lumturinë?

2 vite më parë

• “Njerëzit e lumtur janë të bukur, bëhen si pasqyrë dhe e pasqyrojnë atë lumturi” – Drew Barrymore

•Nëse dëshironi lumturi për një orë, merrni një sy gjumë.
Nëse dëshironi lumturi për një ditë: shkoni në peshkim.
Nëse dëshironi lumturi për një vit: trashëgoni një pasuri.
Nëse dëshironi lumturi për një jetë të tërë :ndihmoni dikë tjetër”-Kineze

•Gjithkush dëshiron të jetojë në majë të malit, por e gjithë lumturia dhe rritja personale, ndodhin gjatë kohës që jeni duke u ngjitur” – Andy Rooney

•Lumturia nuk është diçka e gatshme. Ajo vjen nga veprimet që ju bëni” – Dalai Lama

•Lumturia është si një puthje. Duhet ta ndani për ta shijuar – Bernard Meltzer

Të ngjashme