Kryefjala Logo

Çfarë të bësh kur partneri nuk po ju përgjigjet?

2 vite më parë

Si fillim mos u streso! Mos nxirrni menjëherë përfundime pasi kur të ketë mundësi ai do ju kthejë përgjigjë ndaj thjesht mos u stresoni pa arsye.

Bjeri telefonit. Bëji një telefonatë dhe ja ku i dhe përgjigje gjithë pikëpyetjeve që ke në kokë e nëse ai nuk jua hap dërgoni një mesazh ku e pysni si është sepse jeni bërë merak.

Jepi kohë Ka shumë arsye pse dikush nuk përgjigjet,është i zënë, me punë ose ka nevojë për qetësi.Ju respektoni vendimin e tij. Nuk është ky fundi. E çfarë pastaj se nuk ktheu?Tu pre rroga?Të ikën dritat?Vazhdo jetën tënde!

Të ngjashme