Kryefjala Logo

Çfarë pune të kërkosh nëse dëshiron të punosh më pak se 40 orë në javë

2 vite më parë

“Të punosh pak por të fitosh shumë!”
Është kjo ëndrra e çdokujt jo vetëm e jotja,të jeni të sigurt.

Një studim është bërë në Amerikë(ku ka shumë punë) dhe lista është bazuar në të dhënat e regjistrimit për afërsisht 478 profesione.

Të ardhurat vjetore shkojnë deri në 50.000$ në vit dhe supriza është se persona të tjerë që punojnë vetëm 40 orë në javë fitojnë njësoj ose më shumë.

Kurioz të dini kush?
•Psikologët
•Stjuardes

•Dietolog
•Shkrimtar

•Terapist
•Patolog

•Kujdestar biblioteke
•Drejtues fetarë

•Prezantues në radio
•Dentistë

Të ngjashme