Çfarë ndodh me fytyrën tuaj kur flini me make-up

1 vit më parë

1-Rrudha

Nëse flini me “make up” ka më shumë gjasa që fytyra juaj të rrudhet dhe plaket më shpejtë seç duhet.

2-Puçra.

Mos heqja e pudrës nga fytyra ndikon në bllokimin e poreve dhe daljen e puçrave.

3-Dëmtim të qepallave të syrit.

Nuk është habi sepse fjetja kur sytë janë me laps të zi dhe me rimel nënkupton bllokimin e pjesës së lëkurës afër qerpikëve dhe si rrjedhojë syri infektohet.

4-Dëmtimi i qerpikëve.

Mbajtja e rimelit edhe gjatë natës shkakton prishje dhe dobësim të qerpikëve.

5-Irritimi dhe infektimi i syve.

Neglizhenca ndaj heqjes së makiazhit nga sytë mund të shkaktojë tharje, skuqje, irritim dhe infektim në sy.

Të ngjashme