Kryefjala Logo

Çfarë mund të manifestojnë shenjat me tremujorin e parë të hënës në Bricjap këtë javë?

16 Tetor, 2023 | 1:20 pm

Tremujori i parë i Hënës në Bricjap arrin kulmin midis 20 dhe 21 tetorit, duke e bërë këtë një kohë të fuqishme për qëllimet dhe ritualet tuaja. Përqendrohuni në zgjedhjen e fatit që dëshironi të krijoni.

Lëreni veten të mishëroni besimin se universi tashmë po komploton për t’ju sjellë gjithçka që dëshironi, duke sjellë një logjikë tokësore në zgjedhjet tuaja. Ky është një moment ku ju mund të zgjidhni të ardhmen në vend të së shkuarës. Megjithatë, duhet të jetë e juaja.

Elementet që do t’ju nevojiten për të përfunduar ritualet tuaja këtë javë

•Energjia kryesore: Bricjapi, Toka

•Koha më e mirë për ritualin tuaj: orët e mbrëmjes së 20 ose 21 tetorit

•Pika e çakrës: Rrënja

•Bimët: Marjoram, kanellë dhe sherebelë

•Vajra esencialë: limon, barbarozë dhe dru sandali

•Kristalet: Ametist për relaksim, Dragon Blood Jasper për guxim dhe Snowflake Obsidian për ekuilibër

•Temjan: Karafil

Të ngjashme