Kryefjala Logo

Çfarë mendojnë vërtetë meshkujt për qimet në trupin e femrës?

10 Janar, 2023 | 12:53 pm

Ka shumë sekrete flokësh që gratë punojnë me zell për t’i fshehur nga burrat. Flokët e humbur të thithkave, flokët e buzës së sipërme dhe Zoti na ruajt ato fije të gjata dhe kaçurrela që mund të dalin fshehurazi nga hunda juaj.

Por,çfarë mendojnë meshkujt për to?
1. Disa meshkuj mendojnë se lëkura e zbehtë dhe krahët me qime janë një pamje super seksi.

“Kohët e fundit po shfletoja një numër të revistës Ink dhe një vajzë në qendër kishte krahë me qime. Lëkurë e zbehtë dhe flokë të zinj. Dhe e gjeta shumë seksi!”

2. Disa meshkuj nuk u pëlqejnë shtigjet e lumtura apo ndonjë qime në pjesën e poshtme të shpinës.

“Fjalë për fjalë çdo djalë që njoh do të ishte i fikur nga truri.
Nuk është se shoqet e mia janë të cekëta ose jo inteligjente ose nuk e vlerësojnë bukurinë unike femërore,por ka vetëm disa gjëra që djemtë pothuajse në mënyrë uniforme nuk i pëlqejnë.

3.Disa femra kanë qime trupore të të gjitha llojeve.
“Qimet e trupit të femrës janë të parëndësishme. Partnerja ime nuk i rruan këmbët, sqetullat apo qimet pubike dhe është në rregull. Thjesht nuhasni freskët dhe jini të pastra”

4-Mund të mos jetë një gjë e mirë, por djemtë mund të preferojnë thithkat pa flokë.
“Kam qenë me disa vajza me thithka flokësh, sigurisht që u largova më pas, gjithmonë preferoj që të mos ketë qime atje lart dhe poshtë.”

5.Ka meshkuj që u pëlqen kur i heq të gjitha.
“Preferoj pa flokë askund përveç kokës. Një shirit i vogël uljeje mund të jetë në rregull. Qimet tek të pasmet janë veçanërisht të rënda për mua.”

Të ngjashme