Çfarë mendojnë meshkujt gjatë marrëdhënieve intime?

6 muaj më parë

A ka e përjetuar orgazmën?
Shumica e meshkujve thonë se mund të dinë kur femra aktron orgazmën, mirëpo në realitet kjo është njëra ndër gjërat rreth të cilave janë shumë të pasigurt. Posaçërisht nëse ajo pas raundit të parë dëshiron akoma.

Qëndro, qëndro, qëndro

Njëra ndër brengat më të mëdha të meshkujve është se a ka zgjatur mjaftueshëm seksi. A ka mundur ish i dashuri i saj të vazhdonte më gjatë? A ka nevojë edhe për më shumë seks. Jo më pak e keqe nuk është as të menduarit se çfarë do t’u thotë shoqeve të nesërmen.

A guxoj ta bëj këtë?
Mbase i dashuri juaj dëshiron t’ju godasë diç më shumë në prapanicë apo t’ju kafshojë pak, mbase do të dëshironte të ejakulonte në ndonjë… vend pak më ndryshe se zakonisht. Mirëpo nuk është i sigurt a duhet të guxojë t’ju propozojë diçka të tillë.

Ku e ka mësuar ajo këtë?
Meshkujt me siguri nuk do të kundërshtojnë nëse u tregoni diçka të re në shtrat. Mirëpo, nëse ajo nuk është diçka për të cilën tashmë keni biseduar dhe që jeni pajtuar ta provonit, gjithsesi do të pyesë nga ju ka ardhur ai inspirim.

Të ngjashme