Kryefjala Logo

Çfarë mendojnë djemtë kur u dërgoni selfie?

14 Janar, 2023 | 2:01 pm

Jeni duke bërë shumë foto të vetes për t’ia dërguar burrit tuaj apo jo mjaftueshëm?
Çfarë mendon ai vërtet në ato momente?

A u pëlqen djemve kur u dërgoni fotot tuaja?

Kjo është një pyetje e vështirë për t’iu përgjigjur, sepse gjithçka varet nga preferencat personale. Vërtet varet nga lloji i djalit, lloji i selfie-ve dhe arsyeja pse i dërgoni.

Por, për të fituar pak më shumë njohuri për ju, ne u kërkuam burrave të peshojnë dhe të ndajnë mendimet e tyre.
•Djemve u pëlqejnë selfiet që ju tregojnë dukeni dhe ndiheni mirë.

“Kur një vajzë me të cilën më pëlqen poston foto të saj, më thotë se ajo është e sigurt dhe krenare për pamjen e saj dhe unë jam plotësisht ok me këtë.”

•Djemtë preferojnë cilësinë mbi sasinë, duan më pak selfie dhe #nofilter.

“Unë isha me këtë vajzë një herë dhe më pas kontrollova Instagramin e saj. Çdo foto ishte një foto që ajo i kishte bërë vetes me dhjetëra filtra për ta bërë atë të dukej më mirë. Thjesht dukej e dëshpëruar. Më dukej sikur do të dilja me të, thjesht duhet të ushqejë vazhdimisht egon e saj”,

•Djemtë preferojnë selfie që janë private.
Dërgimi i një selfie që keni bërë për një djalë të caktuar drejtpërdrejt tek ai është një gjë, por kur postoni shumë selfie në profilin tuaj publik, disa prej tyre pushojnë së menduari se është seksi dhe fillojnë t’ju shohin si të pasigurt.

Pra, duhet t’i dërgoni atij selfie, apo duhet të ndaloni?

Përgjigja varet vërtet nga ju dhe çfarë ju bën të ndiheni rehat. Nëse po dërgoni selfie sepse mendoni se është një mënyrë argëtuese për të komunikuar, vazhdoni të jeni ju.
Nëse po dërgoni selfie sepse mendoni se do t’i kushtojë vëmendje një djali, duhet ta pyesni vërtet se çfarë mendon.

Të ngjashme