Çfarë kuptimi kanë ëndrrat që shikon me partnerin?

9 muaj më parë

Ndarje nga partneri

Nëse e shikoni këtë ëndërr nuk duhet të friksoheni. Zakonisht një ëndërr e tillë është shenjë e një fillimi të ri dhe një hapi që do e hidhni së bashku, për të mirën e të dyve.

Shikoni në ëndërr sikur jeni shtatzënë

Kur shikoni veten shtatzënë në ëndërr nuk duhet të friksoheni. Nëse planet tuaja për fëmijë nuk janë të afërta një ëndërr e tillë lidhet me zhvillimin e ideve të reja që keni në kokë. Ato mund të lidhen me çdo gjë dhe partneri mund t’ju mbështesë ose jo, kjo varet nga mënyra si sillet në ëndërr.

Ziheni

Nëse ziheni në ëndërr, kuptimi i saj është një dhe i vetëm: Ju keni disa ndjesi që doni t’i shprehni, por ende nuk e keni bërë.

Seks me partnerin

Nëse e shikoni veten në ëndërr në momente intime, kuptimi i saj mund të jetë që disa dëshira dhe preferenca seksuale nguroni t’i shprehni, por duhet ta bëni dhe të jeni të hapur me partnerin.

Martoheni

Nëse shikoni në ëndërr sikur po martoheni, tregon që e ndjeni veten aq afër partnerit saqë keni menduar edhe martesën dhe po konsideroni hapa të mëdhenj. Kjo ëndërr është sinjal që marrëdhënia është në stadin më të mirë.

Të ngjashme