Çfarë kafe porosit në mëngjes?Zbulo atë që fshihet pas preferencës tënde

7 muaj më parë

1-Kafe të ftohtë

Personat që pëlqejnë kafen e ftohtë janë introvertë dhe udhëtojnë shumë .
Rreth 40% e atyre që e pijnë kafen me akull pëlqejnë motin e ngrohtë.

2-Kafe të ngrohtë

Janë ekstrovert dhe duan motin e freskët, pëlqejnë komeditë dhe do dëgjonin me gjithë qejf Taylor Swift.

Por tek përzgjedhja e kafesë mesa duket ndikon edhe shenja e horoskopit.

Sipas të njëjtit studim shenjat e zjarrit shkojnë drejt kafes së ngrohtë, ndërsa shenjat e ujit dhe të ajrit drejt asaj të ftohtë.

Të ngjashme