Çfarë ka që nuk shkon me këtë shenjë horoskopi?

6 muaj më parë

Tranziti i Hënës,mund të na bëjë mirë ose të na shkatërrojë.
Nëse impulsiviteti ynë i pamatur luan një rol, atëherë mund të supozojmë se një ‘thyerje’ e vogël do të përfshihet këto kohë..
Cila është shenja më e ndikuar dhe e prekur?

•Peshqit
Ju do të merrni atë që dëshironi në këtë ditë dhe mezi prisni të shihni të gjitha të luhen me ngjyra të gjalla.
Jeni ambicioz, por jeni edhe të shqetësuar. Ju dëshironi atë që dëshironi dhe ndërsa dita përparon, do të vini re se planet tuaja të mëdha nuk po marrin aq shumë tërheqje sa prisnit.

Kjo sjell zhgënjimet e para dhe nëse nuk jeni të kujdesshëm të tërhiqeni, donrritet ndjenja e zhgënjimit dhe nuk do kuptoni pse u përfshitë në gjithë këtë kaos.

Po, keni dashur të bëni një gjë të mirë, produktive dhe jo, nuk po shkon sipas planit.
OK, atëherë çfarë bëni?
A ju ka zënë paniku dhe do trëmbeni, apo e pranoni dhe provoni e provoni përsëri? Bëjini vetes një nder dhe relaksohuni, kthehuni prapa dhe rikthehuni me një mendje të pastër dhe të freskët.
Ju jeni të sigurt për të arritur suksesin tuaj në këtë mënyrë.

Të ngjashme