Kryefjala Logo

Çfarë ka që nuk shkon me këtë shenjë horoskopi?

15 Gusht, 2023 | 2:53 pm

Sot duhet të ecim lehtë me veten tonë, është e mençur të mos vendosim stres të tepërt mbi veten ose të gjykojmë veten shumë ashpër. Sheshi i diellit Urani e bën “të qenit i lehtë ndaj vetes” një punë e përditshme, por sinqerisht, nuk është asgjë që nuk mund ta trajtojmë.

•Binjakët

Ndërsa ju pëlqen të keni një mundësi për të kënaqur një person tjetër ose një grup njerëzish, ju e dini se nëse doni të arrini në atë fazë, çfarëdo që të bëni për t’i kënaqur ata duhet të fillojë me ju, vetëm.

Jeni disi i vetmuar dhe, edhe pse jeni social dhe adhuroni shoqërinë, kur keni nevojë të jeni vetëm, të krijoni, të mendoni sido që të jetë, ndonjëherë i largoni njerëzit, ose më mirë, ata marrin dëshirën tuaj për të qenë vetëm.

Gjatë sheshit të Diellit të Urani, do të vini re se ka njerëz në jetën tuaj që thjesht nuk mund ta kuptojnë se nuk po përpiqeni t’i ofendoni ata, por thjesht po përpiqeni t’i zgjidhni gjërat vetë, së pari.

Dëshira për të qenë vetëm me ju është kaq e fortë dhe produktive, dhe megjithatë ka njerëz në jetën tuaj që nuk e pranojnë këtë për ju, dhe kjo e bën të vështirë situatën për ju.

Të ngjashme