Çfarë janë këto gjëra që çdo femër i dëshiron por nuk i ka në shtrat

6 muaj më parë

1.Kushtojini partneres kohë dhe vëmendje – Seksologia, Gail Crowder shprehet se grave u duhen 10-20 minuta për të arritur orgazmën, prandaj një partner i durueshëm i ndihmon ta arrijnë këtë duke filluar nga koka e deri tek këmbët.

2.Vendosni nevojat e partneres para vetes – “Gratë duan një partner që vendos nevojat e saj në rradhë të parë dhe e bën përparësi kënaqësinë e saj”-shprehet ekspertja e takimeve, Jaida Pervis. “Gjëja më e mirë e kësaj është se partnerja do t’jua kthejë mbrapsht kujdesin ndaj saj”.

3.Mos gjykoni – “Seksi nuk është gjithnjë i përsosur – gjëra të papritura”, thotë seksologu Cain Joyland. “Të gjitha janë mjaft të zakonshme dhe mund të duken të turpshme, por gratë duan të ndihen të sigurta gjatë seksit”.

4.Shumëllojshmëri – Askush nuk dëshiron të qëndrojë në një pozicion gjithë natën. Tyomi Morgan, seksolog, sugjeron të luash më shumë lojëra, të eksperimentosh me pozicione të ndryshme seksi, të bësh seks në vende të ndryshme në shtëpi ose të përdorësh një lodër.

5.Edhe gratë duan seks oral – Ashtu si meshkujt, edhe gratë kanë nevojë për seks oral, i cili nuk dëmton askënd.

6.Përqafime dhe përkëdhelje – Ndonjëherë dëshironi të përqafoheni pas seksit, ndonjëherë dëshironi të qëndroni në anët e kundërta të shtratit.

Të ngjashme