Çfarë i bën burrat të bien në dashuri me vajzën e gabuar

5 muaj më parë

Siç sugjeron emri, shumë prej nesh kanë interes për gjëra që zakonisht nuk ua tregojmë njerëzve të tjerë. Kjo është ajo që dikush mund ta quajë “Ana e hijes”.

Për disa prej nesh, kjo anë hije mund të jetë një interes për të takuar dikë që është jashtëzakonisht konservator për shijet tona. Për të tjerët, mund të jetë dëshira për të bërë gjëra të egra dhe të çmendura me njerëz për të cilët vërtet nuk duhet të na interesojnë. Kjo është baza e fjalës së vjetër “Të kundërtat tërhiqen”.
Gjëja qesharake në lidhje me Shadow Side Attachment është se ajo shpesh shfaqet kur ne po përpiqemi të ndrydhim mënyrën se si ndihemi.

Vajza e mirë dëshiron t’i shpëtojë imazhit të saj “vajzë e mirë” për një kohë dhe përfundon me një “djalë të keq” që bën lloj-lloj çmendurie që përfshijnë seksin, drogën dhe ndoshta një motor.

Vajza e keqe dëshiron të takohet me një djalë të mirë që mund t’i japë asaj stabilitetin që stili i saj i jetesës nuk mund ta përballojë. Ajo dëshiron të ketë momente ku mund të gatuajë biskota dhe të jetë thjesht një person normal.
Njerëzit që marrin lidhjen anësore të hijes nuk bien domosdoshmërisht në dashuri me personin aq sa bien në dashuri me faktin se personi përfaqëson aftësinë e tyre për të eksploruar një anë të tij që normalisht nuk mund ta eksplorojnë. Kjo është arsyeja pse Dr. Cookerly e quan atë një formë të “dashurisë së rreme”.

Në pjesën më të madhe, nuk është vërtet e qëndrueshme. Në fund të fundit, gjëja për njerëzit që janë të kundërt polare është se ata në përgjithësi kanë stile jetese dhe qëllime të përplasura dhe kjo zakonisht është një pengesë në planin afatgjatë.

Ndërsa natyra e ndaluar e një dashurie në hije mund të jetë seksi në fillim, ajo shpesh shpërndahet në grindje dhe grindje për çdo gjë të vogël. Si rezultat, këto marrëdhënie janë zakonisht jetëshkurtra, por me shumë pasion.

Të ngjashme