Kryefjala Logo

Çfarë e bën kaq të veçantë një femër e shenjës së Demit?

25 Prill, 2022 | 11:00 am

1-Janë femra besnike
Nuk është shenjë mashtruese,përkundrazi.
Ato do jenë krah jush në momente të bukura por nuk do t’ju braktisnin kurrë as në ato të vështirat.

2-Do t’ju ndihmojnë të rriteni
Një femër e shenjës së Demit,nëse bie në dashuri me ju do të bëjë gjithçka për t’ju ndihmuar të rriteni.
Jo vetëm profesionalisht por për t’ju parë në gjithçka më mirë.

3-Pëlqejnë gjërat që i japin kuptim
Këto femra nuk pëlqejnë aventurat e momentit.Duan marrëdhënie të thella,romantike dhe të gjatë.

4-Lufton për ju
Është femër e pasionit e cila e bën të duket negative por mund të jetë një gjë e mirë.
Për gjithçka që beson në jetë lufton fort.

Të ngjashme