Kryefjala Logo

Çfarë duhet të presin femrat kur njihen me burra më të moshuar ose më të rinj se ato

10 Korrik, 2022 | 12:28 pm

Ne jetojmë në një botë shumë gjykuese dhe sidomos në vendin tonë ku çdo anëtar i familjes ndihet sikur është detyrimi i tyre të përfshihet në marrëdhënien tuaj dhe në jetën tuaj të dashurisë.

Njerëzit kanë tendencë të flasin dhe të flasin shumë, për të cilën duhet të jeni gati kur të hyni në një marrëdhënie me një burrë të moshuar ose një më të ri.
Udhëzime se çfarë duhet të keni parasysh:

1-Sigurohuni që ai është duke u takuar me ju për arsyet e duhura
Kjo do të thotë se ai nuk është me ju vetëm sepse ju jeni shumë më e re dhe ai mendon se është më e lehtë t’ju kontrollojë ose thjesht sepse dëshiron të rijetojë përsëri rininë e tij.

2-Jeta juaj intime
Mund të shkojë në një nga dy mënyrat,ose ju do të jeni shumë më aktive se ai kur të jeni të martuar dhe duke bërë marrëdhënie intime, ose përvoja e tij do ta çojë jetën tuaj intime në nivele të mahnitshme për të dy.
Komunikimi është kyç në të gjitha aspektet e marrëdhënies suaj, ndaj mos u shmangni nga kjo bisedë.

3-Jini të gatshme të respektoni një pjesë të jetës së tij nëse ai ka fëmijë ose një nënë të moshuar.
Kjo është diçka nga e cila nuk duhet ta mbani larg.

4-E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ju e dini se miqtë e vërtetë janë shumë të rëndësishëm, a është ai i gatshëm t’i pranojë dhe a shkon mirë me ta? Asnjëherë mos hiqni dorë nga miqtë tuaj të vërtetë për një lidhje

Të ngjashme