Kryefjala Logo

Çfarë duhet të bëni nëse nuk po merrni atë që dëshironi nga burrat

26 Dhjetor, 2022 | 1:57 pm

Në marrëdhëniet e kaluara, kur nuk po merrja atë që doja nga një mashkull, shpesh nuk mund ta njihja veten.
Do të bëhesha një grua tjetër, një grua më e vogël, për të përshtatur atë që mendoja se burri im po kërkonte.
Jo vetëm kaq, unë durova sjelljet e një njeriu që nuk e kisha ëndërruar se do ta toleroja ndonjëherë.
Dikur, ne të gjithë e kemi bërë këtë për dashuri,kemi marrë më pak në një lidhje.

Kohët e fundit kam punuar me Joan.
Ajo është 45 vjeç, dikur e divorcuar dhe e vetëpunësuar.
Ajo donte që unë ta ndihmoja që të merrte burrin me të cilin ishte takuar për 5 vjet që më në fund të angazhohej dhe të martohej me të.

Ajo ishte e bindur se unë e kuptoj se sa e vështirë ka qenë jeta e saj gjatë gjithë këtyre viteve dhe për këtë arsye, ai nuk do të ishte në gjendje të bënte një angazhim ndaj saj.

Ai ka pasur probleme për të mbajtur biznesin e tij të ndërtimit dhe duhet të kujdeset për një ish-grua kërkuese “maniako-depresive”.
Ai është gjithashtu i mërzitur dhe i zemëruar sepse fëmijët e tij të rritur duken të largët dhe të përmbajtur.

Ajo ishte kristal e qartë për atë që po ndodhte në jetën e tij, por çfarë për të sajën?
Nëse nuk po merrni atë që dëshironi nga meshkujt, ja çfarë duhet të bëni.

I kërkova Joan-it të fokusohej në gjërat rreth tij që ishin problem për të.
Pastaj i kërkova të shkruante se si kishte nevojë që ai të ndryshonte që të mund të ishte e lumtur dhe ata të martoheshin.

Ja çfarë shkruan ajo fjalë për fjalë:

Ti me mashtrove.
Ti ende komunikon me gra të tjera
Duket se më do në jetën tënde, por nuk mund të më përkushtohesh.
Nuk më fton kurrë në shtëpinë tënde.
Kur je jashtë, nuk do t’i përgjigjesh telefonit tënd.
Ti më trajton si të dashurën tënde, por nuk më thua se më do.
E vetmja herë që më tregon ndjenjat e tua të vërteta është kur je i dehur.

•Shikoni mirë kur të keni mbaruar me listën tuaj.
Shihni nëse e njihni veten.
Jeni e njëjta grua që keni hyrë në lidhje? Më e rëndësishmja, a jeni ju gruaja që dëshironi të jeni?

Të ngjashme