Kryefjala Logo

Çfarë duhet të bëni nëse mendoni se burri juaj nuk do t’ia dijë për ju

2 Janar, 2023 | 1:38 pm

Ju e njihni atë ndjenjë dërrmuese të shpirtit kur kuptoni se burri juaj duket se ka ndaluar së provuari në marrëdhënien tuaj.
Ju madje mund të pyesni veten: “A më do ai akoma?”
Por,çfarë duhet bërë në raste si këto?

•Kthejeni përqafimin në jetën tuaj.
Kapërceni ndarjen fizike dhe përqafoni burrin tuaj. Nesër, jepi atij një tjetër.

Prekja fizike është e nevojshme për intimitet në martesën tuaj dhe mund t’i kujtojë burrit tuaj se sa shumë kujdeset për ju si njeri që mund të prekë dhe ndjejë.

•Romantozoje
Spërkateni ditën e tij me disa gjeste të ëmbla dhe të menduara që tregojnë se po i kushtoni vëmendje dhe që e bën atë të ndihet i lumtur dhe i dashur.

Mos u bëni një shfaqje të madhe të këtyre gjesteve,thjesht shtojini ato në ditët e tij për ta bërë atë të ndihet sikur ju ende e doni dhe kujdeseni për të në të njëjtën mënyrë sot si një vit ose 20 vjet më parë, kur ishit ende.duke i dhënë njëri-tjetrit ato fluturat e para.

•Përqendrohuni te mirënjohja.
Mos u ankoni për çdo bezdi të vogël në jetën tuaj martesore dhe në përgjithësi. Të shikosh në anën e ndritshme është ngjitëse.

Mirënjohja është një mënyrë tjetër për të demonstruar një vlerësim të vërtetë për gjërat e vogla dhe burrat e vënë re dhe e vlerësojnë këtë tek gratë që duan veçanërisht tek ajo me të cilën janë martuar dhe shpresojnë të ndajnë një këndvështrim pozitiv për jetën me të për shumë vite në vijim.

•Buzëqeshni më shumë.
Është e vështirë t’i rezistosh një gruaje me një buzëqeshje të sinqertë në fytyrën e saj.
Nëse kujdeseni për të, thuajeni atë me një buzëqeshje dhe shikoni sa shpejt ai fillon t’ju buzëqeshë.

•Tregojini atij se e respektoni.
Kur e trajtoni atë si një burrë, do të ndiheni më shumë si një grua.
Respektojeni atë si njeriun tuaj dhe shikoni magjinë të ndodhë!
Tani që ju e dini se si t’i kujtoni atij se sa ia vlen të kujdeset vërtet për ju, mbani mend se asnjë marrëdhënie nuk vjen pa pjesën e saj të problemeve.

Të ngjashme