Çfarë duhet të bëni kur një burrë tradhëton por nuk dëshiron të largohet nga ju

5 muaj më parë

Nëse bashkëshorti juaj ka bërë pabesi, por nuk ju ka lënë, kjo ndodh sepse ai nuk dëshiron të largohet.

Edhe nëse bashkëshorti juaj është me “gruan tjetër” tani, ai ka më shumë gjasa të dëshirojë të qëndrojë i martuar me ju.
Burrat dhe gratë komunikojnë ndryshe kur bëhet fjalë për marrëdhëniet.
Me shumë mundësi, kjo do të thotë se barra për të rregulluar martesën tuaj është mbi supet tuaja edhe nëse është ai që tradhtoi.

Dhe nëse vërtet e dëshironi të gjithë atë, ja se si të rikrijoni dashurinë dhe pasionin dhe ta ktheni martesën tuaj në rrugën e duhur.

•Aftësi të dobëta komunikuese
Ai kujdeset për ju, por nuk ka fjalë apo aftësi për të diskutuar atë që ai ka nevojë nga ju, kështu që përfundimisht ai gjen shoqërinë dhe intimitetin fizik pasionante diku tjetër.
Puna për zhvillimin e aftësive më efektive të komunikimit pothuajse gjithmonë e rregullon këtë lloj shkëputjeje.

•Pabesi e rastësishme
Ai është “i martuar për gjithë jetën” dhe pa marrë parasysh se cilat nevoja nuk plotësohen për të apo për ju, nëse nuk e tundni varkën e tij, ai do të qëndrojë por do t’ju tradhtojë.

Disa gra mendojnë se burrat e tyre duhet të ndalojnë së tradhtuari sikur kjo e zgjidh problemin, por tradhtia është si avulli që del nga një çajnik çaji.
Përgjigja ndaj dashurisë dhe monogamisë gjatë gjithë jetës (të paktën, kur të dy partnerët e dëshirojnë vërtet) është Blloku Tantric, një grup aftësish që ndërthurin aspektet emocionale, fizike dhe verbale të manifestimit të lidhjes më të thellë dhe intimitetit që zgjat gjithë jetën.

Kur ju dhe partneri juaj bashkoheni, dy në një nuk ka vend për një person të tretë dhe kjo është dhurata më e madhe për të dy.

Të ngjashme