Kryefjala Logo

Çfarë do të thotë të kesh shenja lindjeje për jetën tënde të kaluar

26 Dhjetor, 2022 | 1:58 pm

Shenjat e lindjes janë anomalitë e lëkurës që janë tashmë aty kur një fëmijë vjen në botë.
Shkaku i saktë i shenjave të lindjes është i panjohur, por shumë prej tyre janë të trashëguar dhe të padëmshëm.

Disa njerëz besojnë se shenjat e lindjes tregojnë një histori të rëndësishme për jetën tuaj aktuale dhe të kaluar dhe ju dërgojnë mesazhe të fuqishme nga universi.

Të mos kesh shenja lindjeje nuk do të thotë se nuk ke pasur një jetë të kaluar ose që nuk “ke ndërruar jetë në një mënyrë specifike në një jetë të kaluar”.

Specialistja shton se mbytja në një jetë të kaluar nuk është e lidhur me një shenjë lindjeje, kështu që trupi juaj nuk do të kishte asnjë tregues të një ikjeje nga jeta kaq traumatike.

Ajo gjithashtu vëren se disa shenja lindjeje nuk lidhen fare me jetët e kaluara.
Ju ndërroni jetë në një jetë të mëparshme dhe nuk keni asnjë shenjë në trupin tuaj për t’ju treguar se si!
Shenjat e lindjes që lidhen me largimin tuaj në një ekzistencë të ndryshme shfaqen vetëm nëse kanë ndonjë rëndësi në jetën tonë aktuale.
Shenjat e lindjes nuk janë një rit kalimi.
Madje jo të gjithë e marrin një të tillë, megjithëse çdo person ka të ngjarë të ketë jetuar disa jetë përpara jetës së tanishme.

Kur merrni parasysh origjinën e gjendjeve tuaja mendore dhe emocionale, mbani mend se vendi ku keni qenë është shumë më pak i rëndësishëm sesa vendi ku po shkoni.

Të ngjashme