Kryefjala Logo

Çfarë do të thotë të keni lindur me Merkurin kundër ?

30 Korrik, 2022 | 1:16 pm

Sipas astrologjisë, të gjithë kanë një vendosje të shenjës së Mërkurit në tabelën e tyre të lindjes.
Mërkuri shkon në retrograde rreth tre ose katër herë në vit, ndaj ka të ngjarë që ju ose dikush që njihni të ketë lindur gjatë retrogradit të Mërkurit.

Njerëzit që lindin me Mërkurin në retrogradë mund të jenë disa nga njerëzit më novatorë dhe krijues.
Ata mund të ndihen të keqkuptuar, gjë që i bën ata të ndihen si të huaj, duke çuar ndonjëherë në humbjen e vetëvlerësimit.

Kur keni lindur, Mërkuri ishte ose retrogradë ose i drejtpërdrejtë.
Në fakt, ka një shans më të lartë për të lindur kur ky planet është i drejtpërdrejtë, pasi Mërkuri shkon në retrogradë vetëm tre ose katër herë në vit, për një hark kohor prej 21 ditësh.
Ky planet është në retrogradë 19% të rasteve, pra shansi është 1 në 5.

Për të përcaktuar nëse keni lindur gjatë retrogradit të Mërkurit, llogaritni grafikun tuaj të lindjes duke përdorur ditën, vendin dhe kohën tuaj të lindjes.
Nëse grafiku juaj i lindjes tregon një R ose Rx pranë Mërkurit, ajo ishte retrograde kur keni lindur.

•Tiparet unike të njerëzve të lindur gjatë retrogradit të Merkurit:

1-Jeni mendimtar i thellë
2-Jeni inovator
3-Shpesh ndiheni vetëm edhe pse mund të jeni me njerëz
4-Ke një sens të veçantë humori

Të ngjashme