Kryefjala Logo

Çfarë do të thotë nëse keni lindur në një majë të horoskopit?

5 Janar, 2023 | 1:08 pm

Sipas astrologjisë, njerëzit e lindur në datat që bien në kufirin e zodiakut janë në shumë mënyra si një Binjak, duke zotëruar tiparet e dy shenjave individuale brenda personalitetit tuaj të veçantë.

Cilat janë ato?
Në vend që të lindin teknikisht nën dy shenja, njerëzit e lindur në një majë të horoskopit janë individë unikë, data e lindjes së të cilëve bashkon energjinë dhe tiparet e dy shenjave të dallueshme, duke krijuar një personalitet të veçantë astrologjik me cilësi të përziera.

Dashi-Demi, Maja e Fuqisë: 16 – 22 Prill
Demi-Binjakët, Kupa e Energjisë: 17 – 23 maj
Binjakët-Gaforrja , Kupa e Magjisë: 17 – 23 qershor
Gaforrja-Luani, Kulmi i lëkundjes: 19 – 25 korrik
Luani-Virgjëresha, maja e ekspozimit: 19 – 25 gusht
Virgjëresha-Peshorja, Maja e Bukurisë: 19 – 25 shtator
Peshorja-Akrepi, Maja e Dramës: 19 – 25 tetor
Akrepi-Shigjetari, Maja e Revolucionit: 18 – 24 nëntor
Shigjetari-Bricjapi, Kupa e Profecisë: 18 – 24 dhjetor
Bricjapi-Ujori, Kupa e Misterit: 16 – 23 janar
Ujori-Peshqit, Maja e Ndjeshmërisë: 15 – 21 shkurt
Peshqit-Dash, Kupa e Rilindjes: 17 – 23 Mars
Ky term i referohet shenjave të Diellit, dhe për rrjedhojë, natyrës dominuese, të një personi, ditëlindja e të cilit bie në majë, një pikë kalimi midis dy gjendjeve,rreth dy ose tre ditë para dhe pas ndryshimit midis dy shenjave të horoskopit .

Nëse keni lindur në një majë, mund të keni tipare të nxjerra nga energjitë e çdo shenje të horoskopit mes të cilit qëndron ditëlindja juaj.

Për shembull, nëse keni lindur në majë të Ujorit-Bricjapit, teknikisht mund të keni një shenjë të Diellit të Ujorit, por mund të keni disa tipare të personalitetit të Bricjapit.

Të ngjashme