Kryefjala Logo

Çfarë do të thotë kur një burrë i jep një gruaje një unazë por në të vërtetë nuk po i propozon?

21 Dhjetor, 2022 | 12:35 pm

Çfarë do të thotë kur dikush ju jep një unazë, por nuk ju kërkon dorën për martesë?
Ishte një dhuratë?
Një unazë premtimi?
Apo është ai thjesht i krisur?

Ju e dini që partneri juaj ju do dhe dëshiron një të ardhme me ju, por pse nuk do të ndërmarrë hapin tjetër për të ngritur marrëdhënien tuaj?

Si e dini nëse ai ose ajo është seriozisht i gatshëm të marrë këtë rol, ose për këtë çështje, nëse ata vërtet duan.
Mënyra e vetme për ta zbuluar është të bëni një bisedë serioze për qëllimet dhe të kërkoni që partneri juaj të jetë i hapur dhe i sinqertë se ku po shkon marrëdhënia juaj.
Është e mundur që ai të mos kërkojë kurrë të martohet me ju, por ju duhet të dini disa gjëra për ta përcaktuar këtë.

Këtu janë disa arsye pse ai mund t’ju japë një unazë, por jo t’ju kërkojë të martoheni me të:

-Ata presin që të vijë dikush më i mirë.

-Ata kanë frikë se martesa do të ndryshojë dinamikën e marrëdhënies.

-Ata kanë frikë nga dështimi.

-Ata janë të varur pas një dashurie të humbur që ende mban çelësin e zemrës së tyre.

-Ata nuk janë gati për përgjegjësitë që vijnë me martesën.

-Ata nuk janë gati për një bashkim.

Të ngjashme