Çfarë distance duhet të ruani për të mos ja marrë frymën njëri-tjetrit?

6 muaj më parë

1-Krijoni limite dhe përmbajuni atyre.

Përpiquni që ta takoni njëri-tjetrin fundjavave dhe jo shpeshherë pasi nëse kjo do të ndodhte atëherë ju do të përfshiheshit në një marëdhënie.

2-Njihuni edhe me njerëz të tjerë.

Të keni takime të shumta me njerëz të ndryshëm do ju ndihmojë që të mos afeksionoheni shumë pas dikujt.

3-Mësoni vlerën tuaj.

Eshtë e natyrshme të bëheni xheloz për partnerin tuaj, por mos harroni se kjo ishte zgjedhja juaj dhe mos harroni që nuk duhet të hidheni në sulm menjëherë.

4-Mbajeni raportin tuaj larg rrjeteve sociale.

Të postoni shumë foto me personin tuaj do të shkaktonte shumë keqkuptime.

5-Sigurohuni që komunikimi juaj të jetë minimal.

Chatoni me njëri-tjetrin kur ju jeni duke planifikuar diçka dhe jo të komunikoni shumë shpesh. Është më mirë kur ju mbani një raport minimal.

Të ngjashme