Kryefjala Logo

Çdokush mund të bëhet milioner.Si?

2 vite më parë

•Kurse para për investim
Duhen para që të bësh para!
Mos shpenzoni kursimet tuaja në një makinë të re, përdori ato para për të nisur një biznes të ri.

•Mos shpenzoni më shumë nga ç’mund të përballoni.
Jo restorante luksoze por darka në shtëpi dhe hiqni mënjanë leket që nuk shpenzuat kot.

•Vendosi vetes qëllime
Duhet një rrugë e drejtë dhe të dini se ku do të arrini.

•Rrethohu me njerëz të suksesshëm
Mendojeni veten të pasur,është si të ndjellësh energji pozitive.
Qëndroni me njerëz të suksesshëm sepse keni çfarë mësoni.

•Nuk ka rëndësi mosha
Në çdo moshë mund të bëheni i pasur.
Pronari i KFC u pasurua në të 80-tat e tij.

Të ngjashme