Kryefjala Logo

Çdokush kalon periudha të vështira,sekreti është si ti kapërcejmë ato

24 Prill, 2022 | 11:10 am

1-Qani një herë e mirë dhe nxirreni të gjithë ndjesinë e keqe.

2-Merrni një mik të besuar dhe bisedoni.

3- Merrni një ditë pushim dhe largohuni nga gjithçka

4-Nëse po kaloni një periudhë të vështirë bëni mirë të zbusni pritjet tuaja për veten dhe të tjerët.
5-Kërkoni ndihmë nga një ekspert
6-Rendisni se çfarë duhet të bëni për të trajtuar dhe adresuar çdo përgjegjësi që keni.

7-Meditoni me ndihmë nga Youtube
8-Pyeteni veten: Cili është prioriteti im ? Dhe bëjeni atë.

Të ngjashme