Kryefjala Logo

Çdo zënkë në çift ka disa pasoja që duhet ti keni parasysh

2 Maj, 2022 | 11:20 am

Debati jo vetëm që dëmton marrëdhënien tuaj por prish edhe gjumin tuaj,e dinit apo jo?

Një studim ka treguar se ata që ishin të zemëruar dhe ‘duruan’ për të mbajtur kokëfortësinë e tyre duke u munduar të flinin ishte edhe më keq.

Besohet se këta njerëz e mbajnë veten zgjuar duke u fshehur në frustrimet e tyre dhe e kanë të vështirë të gjejnë qetësinë ndaj gjëja e parë që ata bëjnë është nevoja për të braktisur dikë.

Në fakt është edhe një arsye fizike që thotë se ndjenja e zemërimit rrit aktivitetin kardiovaskular.
Si pasojë të fjeturit bëhet shumë e vështirë dhe e rrezikshme për shëndetin.

Të ngjashme