Kryefjala Logo

Çdo vit i dhuron lule ish-gruas:”Dua që fëmijët e mi të mësojnë të respektojnë gratë”

8 Dhjetor, 2023 | 11:59 am

Billy Flynn, jeton në Boston, Shtetet e Bashkuara.

Ai ka dy fëmijë, është baba i divorcuar.

Pavarësisht kësaj, kur ish-bashkëshortja ka ditëlindjen, ai i dhuron lule dhe një kartolinë për ditëlindje.

Ai dëshiron të japë një shembull të mirë për fëmijët e tij, sepse ai e di se mënyra se si ai trajton nënën e tyre do të ndikojë në mënyrën se si ata trajtojnë gratë.

Nuk ka rëndësi nëse ka probleme, respekti nuk mund të mungojë kurrë. Ndaj femrave dhe ndaj çdo personi.

Është e rëndësishme të mësoni që në moshë të re se si të menaxhoni marrëdhëniet dhe t’i trajtoni të tjerët me edukatë. Rritja me vlera ju lejon të bëheni gra të forta dhe burra të mirë.

Billy u bëri një thirrje të gjithë prindërve: “Mësoni të lëvizni përtej pakënaqësisë për të mirën e fëmijëve tuaj.”

Bota ka nevojë për njerëz të mirë. Tani më shumë se kurrë.

“Kur ish-gruaja ime ditëlindjen e saj, i blej disa lule dhe një dhuratë nga fëmijët tanë.”

“Njerëzit më pyesin:pse dreqin

vazhdon ta bësh këtë nëse jeni

të divorcuar?”.

“E bëj për të dhënë një shembull të mirë

fëmijëve të mi.

Unë jam duke  rritur dy burra të vegjël,

Unë dua të jem një model për ta”.

“Mënyra se si trajtoj nëna e tyre, do të ndikojë në mënyrën se si trajtohen femra në të ardhmen”.

Të ngjashme