Kryefjala Logo

Bursantët e programit One Scholars nisin rrugëtimin e tyre drejt së ardhmes

22 Prill, 2022 | 6:09 pm

Universiteti Amerikan i Bullgarisë përzgjedh fituesit e bursave të ofruara nga One Telecommunications.
 
Vitin e kaluar, One Telecommunications prezantoi programin e bursave One Scholars, një program unik për nxënësit e talentuar shqiptarë. Misioni i këtij programi është të kontribuojë në zhvillimin e shoqërisë shqiptare dhe të rrisë potencialin e profesionistëve në këtë treg. Me besimin se Shqipëria është e mbushur me talente të reja që kanë nevojë vetëm për pak mbështetje që të shkëlqejnë, kompania One Telecommunications solli programin që ofron 10 bursa në vit. Interesi i madh i treguar për këtë program, konfirmoi dëshirën e të rinjve për t’u shkolluar në universitete të afirmuara, siç është Universiteti Amerikan në Bullgari.
Nxënësit që do të nisin studimet në AUBG, do të kenë mundësi që të kryejnë praktika pune në One Telecommunications, përgjatë muajve të verës apo pas përfundimit të studimeve.  

“Ndjehem shumë e vlerësuar që përpjekjet e mia për të përthitur në maksimum dije të reja, u shpërblyen përmes ofrimit të kësaj mundësie”, – u shpreh B. Ç. nga Fieri.

Përmes një procesi përzgjedhës, të udhëhequr nga AUBG, u shpallën fituesit e bursave, për vitin e parë të këtij programi. One Telecommunications zhvilloi ceremoninë e shpalljes së fituesve ku nxënësit kishin mundësi të njihen me njeri-tjetrin dhe të hedhin hapin e parë drejt krijimit të komunitetit One Scholars.

Përfaqësuesja Sibel Pipa, nga One Telecommunications, u shpreh se ky moment përcakton edhe krijimin e komunitetit të bursantëve të One Scholars, i cili do të pasurohet vit pas viti me ekselentë të rinj.

120CB5A5 03D3 4D7D BEF9 6359530CF664

Të ngjashme