Kryefjala Logo

Burri(i martuar) lë një tjetër grua shtatëzanë dhe vendos ti vërë fëmijës emrin e gruas

1 vit më parë

Këtë histori të çuditshme e tregon motra e e burrit që vendosi të quante fëmijën e jashtëligjshëm si gruan e tij.
Vëllai i saj dhe ish-gruaja e tij janë në proces divorci pasi ai e tradhtoi.

“Vëllai im është ende i martuar ligjërisht, sepse ata kanë jetuar të ndarë vetëm për gjashtë muaj, kanë mbetur edhe 18 muaj përpara se martesa e tyre të shpërndahet”, shkruan ajo.
Vëllai i saj e tradhtoi gruan e tij dhe lidhja jashtë martesore rezultoi në një shtatzëni.

“Unë nuk e fal, por vëllai im ishte me të dashurën e tij ndërsa ishte i martuar dhe zbulimi i lidhjes bëri që ajo të largohej nga ai,” shkroi ajo.
Tani, muaj më vonë, mbesa e saj ka ardhur, por vëllai i saj dhe e dashura e tij zgjodhën t’i vendosnin vajzës së tyre të njëjtin emër si ish-gruaja e vëllait të saj.

Ajo pretendoi se emri është “i pazakontë dhe unik”.
Emri i ish-gruas nuk ka qenë askund në listën e emrave të njohur të foshnjave këtu në Zelandën e Re.”
“E dashura e tij nuk ka askënd në familjen e saj me atë emër dhe ajo e di emrin e gruas së vëllait tim, e dinte që kur filloi lidhja e tyre”.

“Dua të theksoj se mbesa ime është e dashur pavarësisht se çfarë kanë bërë prindërit e saj”, shtoi ajo.
“Familja jonë ishte shumë e emocionuar kur ajo lindi.”

Megjithatë, ajo është e hutuar se pse vëllai i saj dhe e dashura e tij zgjodhën ta quajnë fëmijën me emrin e ish-bashkëshortes së tij .
“Më duket e çuditshme,e di që nuk mund t’i them asgjë, por jam shumë kurioze dhe nuk jam e vetmja që jam.”përfundoi ajo rrëfimin e saj.
Pse mund ta ketë bërë ?

Burimi:YourTango

Të ngjashme