Kryefjala Logo

Burri shpjegon pse trupat e mamave janë “In” dhe kaq shumë gra më në fund ndihen të para

12 Qershor, 2024 | 10:08 am

Të gjithë trupat meritojnë të festohen, pa marrë parasysh se çfarë.
Një burrë shpjegoi pse trupat e nënës janë ‘in’ këtë verë, dhe kaq shumë gra më në fund ndihen të dukshme. Ndërsa ligjërimi për trupin e babait është bërë një territor i konsumuar mirë, trupat e mamave nuk shihen gjithmonë në të njëjtën dritë për trupin pozitiv.

Njëra anë e TikTok po ndryshon atë narrativë duke ngritur trupin e nënës, i cili mund të përkufizohet si një trup që nuk është shumë i dobët, një trup që mban njëfarë butësie, dëshmi e punës së pamasë dhe spektakolare të rritjes së një foshnje, lindjes dhe ofrimit të kujdesit. .

Shpërthimi i komenteve pozitive nga gratë e të gjitha formave dhe madhësive tregoi se sa ndikim mund të jetë jeta e një nëne.
Trupat e nënës mund të përkufizohen në shumë mënyra. Disa nëna kanë strija dhe plagë, disa kanë trup më të madh dhe disa janë më të holla.

Sipas Perry, të jesh nënë nuk është as një kërkesë për të pasur një trup nënë.

Koncepti i një trupi nënë është i rrënjosur në të paturit e një trupi që nuk i përmbahet idealeve të bukurisë së paarritshme që femrat mbahen në mënyrë të padrejtë, ditë pas dite.

Një grua tjetër pranoi pikën më të madhe që po bënte Perry, duke vënë në dukje: “Pra, të qenit i pasigurt ka mbaruar këtë vit”, për të cilën Perry u përgjigj: “Ishte kështu 2023”.
Të gjithë trupat meritojnë dashuri dhe lavdërim, pavarësisht se çfarë peshon, duket apo çfarë veshjesh e mbulojnë.

Të ngjashme