Kryefjala Logo

Burri nuk mund ta falë gruan e tij pasi ajo bëri plane me nënën e tij toksike pas shpinës

3 muaj më parë

Një burrë tregoi se si i ndërpreu kontaktet me nënën e tij pasi mbushi 18 vjeç. Burri shkruajti për të shprehur dhimbjen dhe mashtrimin e tij. Në postimin e Këshillave për Marrëdhëniet, ai shpjegoi se si nëna e tij ishte “jashtëzakonisht abuzive” ndaj tij dhe motrës së tij duke u rritur, dhe ajo do të përpiqej të fuste abuzimin e saj ndaj babait të tyre.

Burri tregoi se si nëna e tij ishte toksike në shumë mënyra. Ajo ishte në gjendje të manipulonte mjekun e tij për t’i përshkruar medikamente për përdorimin e saj personal, dhe i dashuri i saj bëri gjithashtu përpjekje abuzive ndaj tij.

Burri dhe motra e tij nuk janë më në kontakt me nënën e tyre apo familjen e saj dhe kanë vendosur të vazhdojnë kështu.

Burri tani është i martuar dhe synimet e tij për të mbajtur nënën e tij jashtë jetës së tij ia ka bërë shumë të qartë gruas së tij.

Ai dhe gruaja e tij janë të martuar prej pesë vitesh dhe jetojnë një mënyrë jetese shumë të ndryshme. Ajo është një Mormon e devotshme ndërsa ai nuk është fetar, por ata kanë gjetur “një mënyrë për ta bërë atë të funksionojë” dhe e duan njëri-tjetrin thellësisht.

Për shkak të besimeve të tyre të ndryshme, babai dhe njerka e burrit nuk e miratuan fillimisht gruan e tij, por ata kanë gjetur rrugën e mesme. Kur gruaja e burrit e pyeti se kur do ta takonte nënën e tij, ai i tha asaj “ajo nuk do ta bënte kurrë” dhe të mos kontaktonte kurrë me askënd në familjen e nënës së tij.

“Ajo është një grua e dhunshme dhe e tmerrshme dhe nuk ka vend në jetën time dhe nuk doja që ajo të përfshihej në jetën tonë”, shkroi ai.

Një ditë, nëna e burrit u paraqit në punën e tij pa paralajmërim dhe pa arsye.

Ai u trondit kur e pa, pasi ajo nuk kishte njohuri se ku punonte. Burri nuk tregoi se çfarë ndodhi konkretisht kur e pa, por kërkoi që ajo të largohej dhe ajo refuzoi, duke shkaktuar një skenë.

“U bë e shëmtuar dhe policia duhej të thirrej për ta hequr atë nga prona,” shpjegoi burri. “Ishte një siklet i tillë.”

Kur ai erdhi në shtëpi atë natë dhe tregoi atë që i ndodhi gruas së tij, pamja në fytyrën e saj zbuloi përfshirjen e saj pas paraqitjes së rastësishme të nënës së tij. Ai i kërkoi asaj të shpjegonte dhe ajo rrëfeu se si kishte kontaktuar me nënën e tij dhe i tha se ku punonte sepse nëna e tij donte t’i rregullonte gjërat.

Ai shpjegoi se besimet e gruas së tij janë se “të gjithë meritojnë falje” dhe asgjë nuk është e pafalshme.

Pasi burri e kaloi marrëdhënien e tij traumatike me nënën e tij, gruaja e tij pa dashje e ndezi atë dhimbje në një përpjekje për të korrigjuar.

Burri u ndje i tradhtuar nga gruaja e tij dhe ai i tha asaj se ajo kishte shkelur të vetmen gjë që ai specifikoi se ishte jashtë kufijve, pa i folur as atij për këtë derisa gjërat dolën kundër.

Ajo pranoi se e bëri atë pas shpinës sime dhe unë jam përtej i mërzitur,” tha burri. “Unë nuk di si ta fal atë.”

Gruaja e tij i ka kërkuar shumë falje, por ai ka treguar se si i duhet kohë për të përpunuar gjithçka. Ai ka fjetur në zyrën e shtëpisë së tyre dhe që atëherë nuk kanë folur.

Ai fillimisht duhej të kalonte Ditën e Falënderimeve me të në shtëpinë e prindërve të saj, por ai po mendon të qëndrojë në shtëpi me qentë e tij për të vlerësuar situatën dhe për të zgjidhur veten, pasi ai “nuk është i sigurt se si ta kapërcejë këtë”.

Të ngjashme