Kryefjala Logo

Burri i kërkon të dashurës të zgjedhë mes vajzës së tyre dhe kafshëve shtëpiake pasi kafshët ua shkatërrojnë shtëpinë

26 Dhjetor, 2023 | 12:02 pm

Burri dhe e dashura e tij kanë mbi 20 kafshë shtëpiake. “Ne kemi 4 banja dhe 3 prej tyre janë të zëna me kafshë”, ka thënë i dashuri në një postim në internet. “Një nga banjat është në pronësi të një lepurushi, e dyta është në pronësi të 3 maceve dhe e treta nga një palë tjetër macesh. Në bodrumin tonë, ne kemi 6 këlyshë (2 muajsh) që kanë lindur nga një qen endacak që e dashura ime e mori rreth një vit më parë.”

Në këtë paragraf, ai përmend gjashtë këlyshë, pesë mace dhe një lepur, si dhe një qen endacak që ata kishin marrë. 13 kafshë deri më tani. “Tavani ynë (kati i fundit) është plotësisht i zënë nga 3 mace të tjera. Në dhomën tonë të ndenjes është vendi ku jetojnë chihuahuat tanë,” vazhdoi ai duke numëruar. “Në shkallët midis katit të parë dhe të dytë, është një lepur i cili është në një ‘kafaz të madh’ do të thosha.”

Kjo e çon totalin deri tani në tetë mace dhe një lepur tjetër për një total prej dy lepujsh. Chihuahuas nuk janë pjesë e 13 origjinale, por ne e dimë se ka të paktën katër prej tyre, sipas një paragrafi të ardhshëm, kështu që ne kemi shtuar të paktën tetë kafshë në këtë paragraf.

“Ne gjithashtu kemi 6 Akita japoneze, për të cilat bleva një shtëpi të veçantë në mënyrë që nëna ime të kujdeset për to, sepse unë nuk mund t’i shëtis më dhe t’u jap dashurinë e duhur,” shtoi ai. Kjo është paksa një shënim anësor, pasi këta gjashtë qen nuk jetojnë në shtëpinë e tyre aktualisht me qira. Burri shton gjithashtu se qeni endacak jeton në garazh prapa.

Mbi 27 kafshët e tyre nuk duket se jetojnë në një mjedis krejtësisht të sigurt. Gjatë gjithë postimit të tij, burri përdori fjalët “jap” dhe “urrina” në shumë raste, të cilat mund të bëjnë aq shumë drejtësi në përshkrimin e erës, rrëmujës dhe gjendjes së përgjithshme në të cilën ndodhej shtëpia e tyre me qira.

Më tej ai përmendi se për shkak të 27 kafshëve të tyre dhe vajzës së tyre një muajshe, ai duhet të punojë dy punë, të punësojë një pastruese dhe nuk mund të kujdeset për vajzën e tyre ashtu siç dëshiron. Ai gjithashtu shtoi se dëshiron të ketë më shumë fëmijë, por nuk mund t’i imagjinojë ata të jetojnë në këtë situatë.

“Në një konflikt të fundit,” përfundoi ai, “vendosa se nuk mund ta lejoj më këtë dhe thashë se i takon asaj të vendosë nëse dëshiron të jetojë me mua dhe vajzën tonë ose më mirë të ketë të gjitha kafshët ”

Të ngjashme