Kryefjala Logo

Burri i gruas fle në shtëpinë e ish-të dashurës së tij, por ai thotë se ata janë “vetëm miq”

11 Janar, 2024 | 9:04 am

Një gruaje i thuhet se mund të ketë nevojë të divorcohet nga burri i saj pasi ka treguar se çfarë ka bërë në kohën e tij të lirë.

Në një video tiktok, një grua e quajtur Kathy thirri në “The Dave Ramsey Show” dhe kërkoi këshilla financiare pasi zbuloi se burri i saj po kalonte mjaft kohë me dikë nga e kaluara e tij.

Ajo pranoi se burri i saj ishte duke fjetur në shtëpinë e ish-të dashurës së tij, por pretendoi se ata ishin “thjesht miq”.

Kathy rrëfeu për Ramsey se ajo dhe burri i saj prej 18 vjetësh kishin probleme në marrëdhënie sepse ai kishte gjumë dhe qëndronte në kontakt me ish-të dashurën e tij. E pyetur nëse po mendonte ta linte fare lidhjen, ajo pranoi se gjithçka varet nga bashkëshorti i saj.

Ajo shpjegoi se burri i saj dhe ish e dashura e tij e 25 viteve më parë ishin “thjesht miq”, sipas tij, dhe se për marrëveshjen e tyre i ishte thënë nga i shoqi. “Ai u rilidh me të. Nuk e di nëse po kalon një krizë në mes të jetës. Nuk e di se çfarë po ndodh,” i tha ajo Ramsey.

Në përgjigje, Ramsey e inkurajoi Kathy të regjistrohej për këshillimin e çifteve me burrin e saj, sepse, në thelb, ajo besonte vërtet se burri i saj po e tradhtonte me ish të dashurën e tij.

“Të rriturit nuk flenë me njerëz me të cilët nuk janë martuar”, i tha ai Kathy-t. “Kjo është thjesht sjellje e papranueshme dhe fakti që ai do të përpiqet ta luajë atë … është e pabesueshme. Unë po përpiqem të jem i sjellshëm sepse po lëndohesh, por duhet të shkosh, kjo është e çmendur. Ramsey vazhdoi.

Kur ai e pyeti Ketin nëse kishte një këshilltar martese në këndin e saj, i cili rekomandohej nga dikush që mund ta ndihmonte atë dhe burrin e saj në kohën e tij të vështirë dhe t’i lehtësonte bisedat po aq të vështira që duhej të bënin, ajo konfirmoi se kishte, por burri i saj po refuzonte. për të shkuar.

Ajo pohoi se burri i saj ndihet sikur nëse ai shkon, ai do të “ndahet në grup”, gjë që Ramsey konfirmoi se do të ishte e pashmangshme për shkak të veprimeve të tij. “Ai e meriton sepse është krejtësisht jashtë linjës”, tha Ramsey.

Mund të jetë e vështirë të ndërmerrni hapat e parë për të lënë dikë me të cilin dikur keni menduar se do të kalonit pjesën tjetër të së ardhmes tuaj, por në fund të fundit, nëse ndonjë marrëdhënie është toksike dhe nuk ju shërben më, gjëja më e mirë për të bërë është të largoheni me kokën lart.

Të ngjashme