Kryefjala Logo

Burrat zbulojnë se çfarë do të thotë nëse ju puthin në takimin e parë

25 Gusht, 2022 | 1:15 pm

Të vendosësh nëse do të puthësh apo jo dikë në një takim të parë është një pyetje personale.
Përfundimi i një takimi të parë pa një puthje nuk do të thotë se nuk do të ketë më shumë takime dhe ndoshta edhe një marrëdhënie premtuese me këtë person në të ardhmen.

U pyet një grup djemsh se çfarë mendojnë ata për këtë temë.
Këtu janë arsyet pse meshkujt mendojnë se ju duhet ose nuk duhet të puthni në takimin e parë dhe çfarë do të thotë nëse e bëni këtë:

• Puthja në takimin e parë i bën të ditur një djali që duhet t’ju kërkojë përsëri të dilni.

•Një puthje ndihmon për të përcaktuar nëse ka kimi mes jush.
Nëse duket se ka kimi mes nesh, unë përpiqem ta kuptoj atë. Përndryshe, çfarë kuptimi ka të takohemi?

•Puthja është një hap tjetër i natyrshëm në përparimin nga takimi në të qenit në një lidhje
•Ndonjëherë, një përqafim mund të jetë po aq i mirë sa një puthje kur përfundon një takim të parë.
•Është thjesht shumë romantike

•Kur tashmë jeni miq, puthja mund të jetë një mënyrë për të konfirmuar se po i çoni gjërat në një nivel tjetër.
•Edhe nëse putheni, kjo nuk do të thotë se gjërat do të shkojnë më larg.

•Puthja mund të jetë një mënyrë për të shprehur atë që po ndjeni.
•Në përgjithësi një puthje në fund të takimit të parë është zakonisht një shenjë entuziazmi.

•Ndonjëherë, puthja nuk do të thotë asgjë për të paktën njërin nga të dy.
•Mënyra se si dikush ju puth në takimin e parë mund t’ju tregojë po aq sa nëse ju puth ose jo.

Të ngjashme