Kryefjala Logo

Burrat përshkruajnë momentin e saktë kur ndaluan së dashuruari partneret e tyre

16 Janar, 2023 | 1:22 pm

Emocionet janë gjëra të paqëndrueshme. Ashtu si askush nuk e di saktësisht se kur dhe si do të biesh në dashuri me dikë, në mënyrë të ngjashme, askush nuk mund të planifikojë për momentin kur të ‘dalësh’ nga dashuria.

Ne pyetëm disa burra shumë të ndershëm që përshkruan momentin e saktë kur ndaluan së dashuruari partneret e tyre:

•Ajo humbi interesin për mua, kështu që unë humba interesin për të.

“Tingëllon e tmerrshme, por unë isha vërtet i dashuruar me dikë disa vite më parë.
Ne kishim kimi dhe marrëdhënie të shkëlqyera.
Ajo u tërhoq menjëherë përpara herës së parë që ishim intime dhe tha se nuk ishte më e interesuar për mua.
“Pothuajse një vit më vonë filluam të flisnim përsëri dhe më në fund ishim intime dhe ishte thjesht KOT. Ishte sikur humbja e saj shumë e papritur e interesit thjesht hëngri të gjithë pasionin.”

•Ajo i dha përparësi shokut të saj mashkull mbi mua.
“E kuptova që nuk e doja më në momentin që shkova të flisja me të për një shok mashkull me të cilin e dashura ime po kalonte shumë kohë.

“Kur i fola për shqetësimet e mia se sa ishin afruar, ajo e mbrojti verbërisht, me zemërim marrëdhënien e tyre në vend që të trajtonte edhe ndjenjat e mia”.

•Kuptova se kjo nuk ishte lloji i marrëdhënies për të cilën u regjistrova.
“Unë nuk mund të dua dikë që më trajton me mungesë respekti dhe përbuzjeje dhe më fyen ose më poshtëron në çdo rast.
U ndjeva i bllokuar në diçka që nuk më bënte të lumtur dhe personi më pengonte aftësinë time për të ndjekur interesat e mia krijuese.”

•E pashë dhe nuk ndjeva asgjë.
“Kjo është ndoshta ndjenja më e keqe ndonjëherë, sepse do të thotë që nuk do të duash më dikë për të cilin ende kujdesesh. Momenti i realizimit për mua ishte kur pashë këtë person që gjithmonë kishte nxitur diçka brenda meje, duke më parë në atë mënyrë të dashur dhe nuk ndjeva asgjë …

Të ngjashme