Kryefjala Logo

Black Dragon nga Italia në farmacitë shqiptare. Viriliteti mashkullor Bio!

2 vite më parë

Edhe pse në 2022, shpesh problematikat që lidhen me jetën intime erotike të shqiptarëve kalojnë në heshtje dhe pakkush ka emancipimin të flasë për gjëra që kudo në botë janë normale.

Një problem i tillë pak i diskutuar nga meshkujt është edhe ç’rregullimi i ereksionit. Ndërkohë që laboratorët ndërkombëtarë kanë ecur shumë përpara në këtë drejtim u desh që CFO Pharma të bëjë këtë lëvizje emancipuese dhe në farmacitë shqiptare të mbërrijë integratori Black Dragon.

Meshkujt tani e kanë më të lehtë për të rritur perfomancën e tyre me një prodhim Bio, që merret në farmaci pa recetën e mjekut.
-Black Dragon rekomandohet në rastet e:
• Çrregullimeve të ereksionit
• Problemeve të performancës seksuale
• Ejakulimit të hershëm (prematur)
• Rënies së dëshirës seksuale
• Uljes së spermatogenezës
-Perdorimi.
Merret pa recetë, një bustinë në ditë në një periudhë kohore dy mujore.
-Përbërësit
Kalcium, Ginseng, Maca, Tribulus terestis, Vitaminë C, Koriandër, Kanellë, Xhinxher, Co Q10, Vit B6, Vitaminë B1, B6, H, Selen.

Të ngjashme