Kryefjala Logo

Biseda vendimtare që prindërit duhet të bëjnë me fëmijët e tyre përpara ditëlindjes së tyre të 13-të

7 Nëntor, 2023 | 2:12 pm

Nëse fëmijët tuaj janë mbi 10 vjeç, ata me siguri i kanë parë fotot lakuriq të dikujt. Nëse fëmija juaj është 13 vjeç ose më i vjetër, ai/ajo me siguri ka parë pornografi.

Sa shumë? Diku mes një herë dhe shumë.

Asnjë prind i arsyeshëm nuk gëzohet nga ky lajm. Thënë kështu, asnjë prind nuk duhet të mendojë se ky është fundi i botës.

Fëmijët që shikojnë imazhe të zhveshura ose porno në përgjithësi kanë më shumë pyetje sesa përgjigje

Pra, çfarë duhet t’u themi fëmijëve tanë për pornografinë?

Ju nuk dëshironi që fëmijët tuaj të shikojnë një produkt të krijuar për të rritur. Pra, thuaju atyre kështu: “Unë nuk mendoj se është mirë për ju të shikoni këto gjëra.”

Dhe tregojuni atyre pse: “Është krijuar për të rriturit, të cilët janë në gjendje të kuptojnë imazhet dhe se për çfarë bëhet fjalë. Përveç kësaj, shumica e të rriturve kanë bërë seks, kështu që ata e dinë se pornografia nuk është si seksi i vërtetë. Nëse nuk keni pasur shumë përvojë seksuale, do të ishte e vështirë të dini se seksi pornografik nuk është i vërtetë.”

Pra, çfarë duam që fëmijët tanë të dinë për pornografinë?

nuk është e vërtetë. nuk është e vërtetë. nuk është e vërtetë!!!

Është … aktrim! Është i shkruar, ka ndriçim dhe efekte speciale, dhe mbi të gjitha, është i redaktuar.

Marrje të shumta janë përshtatur së bashku për të krijuar iluzionin e veprimit të vazhdueshëm. Kënde të shumta përdoren për të krijuar iluzionin se njerëzit sfidojnë gravitetin. Përgatitja jashtë kamerës bën të mundur gjëra në ekran që në jetën reale kërkojnë komunikim, përvojë, lubrifikantë dhe kontraceptivë, për të mos përmendur pushimin periodik.

Dhe palestër e jashtëzakonshme. Kujtojuni fëmijëve tuaj se pornografia tregon trupa të pazakontë që bëjnë gjëra të pazakonta në situata të pazakonta.

Fëmijët tuaj nuk ka gjasa të gjejnë veten ndonjëherë përballë ndonjë prej të treve.

Të ngjashme