Kryefjala Logo

Binjakët me pak fjalë : Të mirat të këqiat dhe të shëmtuarat

1 vit më parë

•Cila është motoja e Binjakëve?

“Unë shfaq realitetin tim.”
Kjo moto flet për aftësinë e Binjakëve për të krijuar realitetin e tyre.
Binjakët kanë në dorë jetën e tyre dhe atë që duan të arrijnë.
Ata e dinë se mund të bëjnë gjithçka nëse e ndajnë mendjen!

Citate rreth Binjakëve:
“Unë nuk jam dy persona. Unë jam një.”
“Unë kam një mendje shumë të hapur dhe e ndryshoj mendjen shpesh.”
“Unë jam i adaptueshëm, i gjithanshëm dhe fleksibël.”
“Unë jam një kameleon.”
“Unë jam vazhdimisht duke ndryshuar dhe duke u zhvilluar.”
“Nuk më interesojnë ndjenjat tuaja.”
“Do të të shkel për të marrë atë që dua.”
“Unë jam i pamëshirshëm kur vjen puna për të marrë atë që dua.”
“Unë do të bëj gjithçka që duhet për të ecur përpara.”

“Unë nuk jam pas monogamisë.”
“Kam nevojë për lirinë dhe pavarësinë time.”
“Më pëlqen të flirtoj dhe jam gjithmonë zgjuar për një kohë të mirë.”
“Dashuria ka të bëjë me lirinë dhe të jesh në gjendje të jesh vetvetja.”
“Unë nuk jam tip xheloz.”
“Nuk kam nevojë të jem me dikë gjatë gjithë kohës për të ditur se e dua.”

“Lajmi i keq është se koha ikën. Lajmi i mirë është se ju jeni piloti.”
“Unë jam armiku im më i keq. E bëj veten të pakënaqur gjatë gjithë kohës.”
“Një mik që di gjithçka për ty dhe ende të do, kjo është dashuri e vërtetë.”
“Nuk më intereson mendimi i dikujt tjetër. Unë jam i vetmi që ka rëndësi.”
“Sarkazma është vetëm një shërbim tjetër që ne ofrojmë.”
“Disa ditë jam një superhero, disa ditë jam një horr. Varet vetëm nga cila anë e shtratit zgjohem.”
“Unë mund të jem i ëmbël dhe i dashur një minutë, dhe në tjetrën, jam një ferr i furishëm zemërimi dhe inati.”
“Unë ndryshoj disponimin tim aq shpejt sa ndryshon moti.”

Të ngjashme