Bingo për këtë shenjë horoskopi që gjen fatin dhe dashurinë!

6 muaj më parë

Nuk ndodh shpesh por fati është me këtë shenjë horoskopi!

Cila është?

•Demi

Jeni gati të vini në provë partnerin tuaj romantik: A do të kalojë apo do të dështojë?

Epo, gjithçka varet nga mënyra se si e jepni ultimatumin tuaj, pasi kjo është ajo që keni ndërmend të bëni.

Nëse tregoheni të guximshëm dhe shtytës, mund të përfundoni duke i frikësuar ata dhe atëherë nuk do t’i shërbeni kurrë qëllimit tuaj.

Megjithatë, nëse përdorni aftësitë e natyrshme të komunikimit që vijnë së bashku me Lilithin e Mërkurit, mund të jeni në gjendje të arrini brenda partnerit tuaj dhe ta tundni pak.

Ky është dikush që duhet të shtyhet,ata kanë lënë që diçka të shkojë keq dhe mund të mos jenë të vetëdijshëm se si refuzuan.

Ata nuk do ta dinë se çfarë po ndodh nëse ju nuk u tregoni atyre.

Nëse dëshironi të keni një romancë të mrekullueshme, atëherë kjo do të jetë në dorën tuaj për të nisur makinerinë.

Pjesa tjetër është mbi ta dhe me ndihmë mund të funksionojë.

Të ngjashme