Kryefjala Logo

Besoni në engjëj?Si mund ti shohim ata?

5 Prill, 2022 | 12:37 pm

Shenjat që tregojnë se keni një engjëll mbrojtës:

1-Monedhat e vogla
Thuhet se engjëjt shpesh lënë monedha të vogla në rrugë.
Ata e bëjnë këtë për të ndihmuar njerëzit të ndihen të lumtur.

2-Ylber
Nëse shikoni ylberin por nuk bie shi,është një sinjal i derguar nga engjëlli juaj mbrojtës.

3-Pendë
Nëse gjeni një pendë të bardhë,janë engjëjt që ju kujtojnë se janë aty dhe po ju shikojnë.

4-Retë
Të gjithë kemi parë simbole të ndryshme të formuara nga retë.Epo nuk janë rastësi.

5-Të duket sikur të preku dikush
Janë engjëjt tuaj mbrojtës që ju përqafojnë dhe ju dhurojnë dashuri kur ju duket sikur dikush ju preku por nuk shikoni askënd përreth.

Të ngjashme