Bëni një kontroll: Ju tregojmë shenjat më armiqsore të horoskopit

7 muaj më parë

1-Binjakët
Kjo shenjë e zodiakut mund të duket e këndshme por ata nuk e harrojnë kurrë mënyrën se si i keni bërë keq.
Mund të përballeni me komente të pakëndshme dhe shikime jo të mira derisa të bëni diçka për të qetësuar Binjakët.

2-Gaforrja
Një shenjë që mban mëri si asnjë tjetër është Gaforrja.
Nëse ata mendojnë se dikush i ka përdorur ose ka përfituar nga natyra e tyre e ndjeshme, atëherë as ferri nuk ka aq tërbim si një Gaforre!

Të ngjashme