Bëni një CD me këto këngë dhe ankthi do të largohet

5 muaj më parë

Kemi të gjithë ditë apo momente të vështira ku ankthi duket se zotëron mendjen tuaj.

Kemi zbuluar se fuqia e muzikës redukton ankthin me rreth 70%.
Ne kemi zbuluar disa këngë që ndihmojnë në uljen e nivelit të ankthit.

Këngëtarët që janë në krye është Adele dhe grupi Coldplay.
Ju tregojmë cilat këngë janë:

•Airstream-Electra
•Marconi Unioni-Weightless

•Enya-Watermark
•Coldplay-Strawberry Swing

•Barcelona-Please don’t go
•Adele-Someone like you

•Mozart-Canzonetta sull’Aria
•Rue De Soleil-We can fly

Të ngjashme