Kryefjala Logo

Bëni këtë kuiz për të zbuluar nëse vuani nga ‘paraliza e parave’

21 Dhjetor, 2023 | 9:13 am

Ja se si t’i kontrolloni financat tuaja dhe të jetoni jetën tuaj më të mirë.

A ju pengon paraliza e parave të jetoni jetën tuaj më të mirë? Merrni këtë kuiz për të zbuluar nëse njohuritë tuaja financiare po ju pengojnë:

1. Kur vjen një faturë e papritur, ndjej frikë

2. Unë kam një punë të mirë, por thjesht nuk jam i kënaqur

3. Unë djersitem duke bërë pagesën time të hipotekës/qirasë

4. Punoj për të ecur përpara, por kurrë nuk mund të përparoj vërtet

5. Unë ndihem i lumtur kur miqve të mi në rrjetet sociale u ndodhin gjëra të mira, por fshehurazi pikëlloj që nuk mund të kem të njëjtën gjë

6. Unë blej dhurata për njerëzit kur nuk kam para për jetën time

7. Ndihem xheloz për njerëzit, jeta e të cilëve duket më e lehtë se e imja

8. Sa herë që dal përpara, vjen një faturë ose diçka prishet, kështu që paratë e mia nuk janë kurrë “para argëtuese”

9. Më vjen keq për shumë blerjet e mia

10. Unë kam rroba dhe mallra të varura në dollapin tim me etiketat ende në to

11. Nuk mund t’i rezistoj një shitjeje ose një oferte

12. Unë blej shumë në internet dhe është e vështirë të heq dorë

13. Kam provuar gjithçka dhe thjesht nuk mund ta kthej jetën time me para

Rezultati: Sa u përgjigjët “e vërtetë”?

0-2: Mirë për ju! Atmosfera juaj e parave është në shënjestër. Ju jeni duke tërhequr një fluks parash dhe kur keni nevojë t’i përdorni, ato janë aty për ju. Ju gjithashtu keni para të mbetura për argëtim, udhëtime dhe dhënie bamirësie. Aftësitë tuaja të manifestimit të parave janë në pikën e duhur.

3 – 5: Ju ndoshta jeni lodhur duke pretenduar se jeni mirë. Ju nuk keni probleme me rrjedhën e parave të disave, por nuk keni ende shumë para për shpenzime falas. Ju keni guximshëm një fytyrë të lumtur dhe projektet tuaja në rrjetet sociale kanë sukses, por ju ende e dini se më shumë është e mundur. Edhe pse jeta është e vështirë, ju i përmbaheni Ligjit të Tërheqjes me të gjitha forcat, edhe pse familja ju jep shumë nxehtësi. Dëgjimi i audios së Abraham Hicks dhe leximi i E-Squared të Pam Grout do të ishte shumë i dobishëm.

6 e lart: Ju jeni duke vënë vijë të kuqe. Stresi juaj i parave ndoshta po ju paralizon dhe është rraskapitëse të vazhdoni të projektoni imazhin e manifestimit të suksesshëm. Ju mund të ndjeni ndjesi fizike kur keni nevojë për para dhe nuk e dini se nga vijnë ato. Një ndjenjë e sëmurë në bark, një shtrëngim në gjoks, djersitje të ftohta ose dhimbje koke mund të shoqërohen me energji të ngecur në para.

Të ngjashme