Bëni çfarë ju themi ne dhe ai do të shtrihet nën këmbët tuaja

3 muaj më parë

Si të ulesh?

Ngri njërën këmbë dhe vendose mbi tjetrën me delikatesë duke formuar një trekëndësh natyral mes këmbëve. Vendos dhe duart mbi gju duke formuar kështu një ‘fortesë’ që do të thyhet.

Buza

Evito ‘duck face’ dhe në vend të tij prek buzët me gisht sikur je duke vendosur buzëkuq.

Krahët

Vendos njërën dorë në njërën anë të karriges, ndërsa tjetrën mbi karrige duke krijuar një pzoicion të hapur, njëkohësisht edhe delikat, por që transmeton shumë vetbesim dhe vetëm një mesazh: “E di se çfarë dua”.

Përkëdhel veten me duar kur je duke folur. Ky është një mesazh shumë i qartë dhe joshës.

Luani me flokët tuaj dhe një ose dy herë gjatë darkës apo drekës me të, ngrini duart për t’i lëvizur flokët e për t’i ngritur lart. Kështu do tregoni belin dhe gjoksin me një lëvizje, por do përdorni flokët për ta fshehur.

Mos i prek qerpiket, është një nga veprimet më të këqija që mund të bësh.

Teksa ecni kërkoni në xhepat e përparmë duke krijuar një kënd të këndshëm me brrylin tuaj.

Anoni kokën në dorën tuaj dhe do tregoni anën më joshëse, por edhe pak nënshtrim.

Gishtat e kryqëzuar dhe mjekra e mbështetur në majë të tyre, ndërsa kyçet e përkulur në kënde të drejta. Ky është gjesti klasik i joshjes dhe shërben për të rritur fytyrën.

Të ngjashme