Kryefjala Logo

Banorët e këtyre qyteteve kanë intimitetin më fantastik në shtrat

15 Gusht, 2022 | 12:07 pm

A keni menduar ndonjëherë se banorët e cilit qytet dinë më shumë se si të bëjnë marrëdhënie intime?

Nga një studim masiv, duke hetuar zakonet intime të mbi 450,000 njerëzve në mbi 200 vende,renditi qytetet e mëdha globalisht në “pozitivitetin e tyre intim”, të cilin ata e përkufizuan si “Promovimi i një qëndrimi të hapur dhe tolerant ndaj intimitetit”

Ja cilat qytete e kanë pasionin shumë aktiv:
•Paris, Francë
•Rio de Zhaneiro, Brazil
•Londër, Angli

•Los Anxhelos, Kaliforni
•Berlin, Gjermani
•Nju Jork, Nju Jork

•San Paulo, Brazil
•Las Vegas, Nevada
•Ibiza, Spanjë
•Amsterdam, Hollandē

Të shikuarit e filmave me pullë të kuqe është më i larti në Los Anxhelos me 10% dhe në qytetin e Nju Jorkut me 9,9%, me qytetet e tjera që raportojnë rezultate të ulëta të shikimit të filmave me pullë të kuqe për shkak të faktit se njerëzit preferojnë të bëjnë marrëdhënie intime me partnerë të jetës reale.

Të ngjashme