Balena gëlltit peshkatarin: shpëton falë kollës që zuri gjitarin!

2 vite më parë

Një minutë terror,  balena blu që e kishte gëlltitur të gjithin u kollit dhe burri u shpëtua. Historia ndodhi në Cape Cod, Massachusetts (USA), ku një zhytës profesionist i karavidheve u gjend në gojën e një balene. “Papritmas ndjeva një shtytje dhe një sekondë më vonë ishte e gjitha e zezë: Unë isha tërësisht brenda balenës.
Mendova se do të vdisja “, thotë Michael Packard i cili, duke u futur brenda gjitarit, e shqetësoi deri në atë pikë sa balena të kollitet dhe ai arriti të shpëtojë veten.

Të ngjashme