Kryefjala Logo

Babai arreston vajzën e tij pavarësisht se është oficer:’Je e arrestuar’

7 Shtator, 2023 | 12:32 pm

Një vajzë 21-vjeçare u arrestua kohët e fundit për drejtimin e mjetit nën ndikim, pasi ndaloi në një dyqan pas udhëtimit të saj.

Ajo pretendoi se kishte pirë vetëm një pije kur u ndalua nga oficerët, por më pas zbuloi diçka tjetër.

Ndoshta duke shpresuar që ta shpëtonte veten nga telashet, ajo i zbuloi oficerit që e merrte në pyetje se babai i saj punonte si oficer sherifi në departamentin e policisë lokale.

Ajo që ajo nuk e dinte ishte se çfarë do të bënte babai i saj kur të mbërrinte në vendngjarje.

Babai e arrestoi vajzën e tij, pavarësisht se ai ishte oficer Sherif.

Kur babai i saj mbërriti në vendngjarje, ai nuk bëri asgjë për ta ndihmuar atë që të dilte nga situata, dhe në vend të kësaj e la të arrestohej për krimet që kishte kryer.

Oficeri e pyeti se cila ishte rruga e saj e drejtpërdrejtë teksa po dilte nga dyqani, duke recituar shtegun e saktë që do ta vendoste në vendin e semaforit që ishte goditur.

Kur u pyet nëse ishte ajo që goditi shtyllën, ajo tha jo.

Në vend të kësaj, ajo shpiku një gënjeshtër se kishte thyer parakolpin e përparmë djathtas më shumë se një muaj më parë, duke u larguar me shpejtësi nga shtëpia e ish-të dashurit të saj sepse ishin ndarë me njëri-tjetrin.

Parakolpi juaj është në rrugë atje, ok? Sapo e godite atë shtyllën atje?” oficeri pyeti edhe një herë, dhe ajo u përgjigj: “Jo, të premtoj, nuk e kam bërë”.

Ai nuk e besoi atë, por gjatë gjithë këtij ndërveprimi, Theresa jo një herë, por dy herë, kishte treguar se babai i saj ishte një oficer sherifi në departamentin e policisë lokale. Ai quhej John Lee dhe ajo donte që oficeri që e merrte në pyetje ta thërriste në vendngjarje.

Pasi ajo filloi të qante, duke pranuar se kishte goditur “diçka” dhe duke bashkëpunuar disi me oficerët e policisë, babai i saj doli në vendngjarje dhe filloi t’u bënte pyetje oficerëve.

Babai i Terezës u lavdërua që e la të arrestohej dhe mori përgjegjësinë.

Atij iu tha vazhdimisht nga oficerët e policisë që bënin punën e tyre që të mos ndërhynte në hetimin e tyre . Kur oficerët e drejtuan atë përmes disa testeve të maturisë në terren, rezultoi se ajo nuk kishte thënë të vërtetën e plotë dhe kishte pirë më shumë se një pije.

Teksa po i vendoseshin prangat dhe ajo shkoi për t’u vendosur në makinë, Tereza tha: “Babi! Babi! Babi!

Në vend që të përpiqej ta mbulonte, të bënte justifikime për të ose të përdorte pozicionin e tij në departamentin e policisë lokale, Lee e detyroi vajzën e tij të pranonte përgjegjësinë për veprimet e saj një lëvizje që mori lëvdata nga njerëzit në internet.

Të ngjashme