Kryefjala Logo

Avokati ndan mënyrat për t’u hakmarrë ndaj dikujt që ju ka bërë keq(pa u futur në telashe)

13 Qershor, 2024 | 9:58 am

Vendosni armiqtë tuaj në vendin e tyre pa shkuar në burg? Kjo është një fitore e favorshme.
1-Bëj tortë makinën e ish-it

“Kjo është për vajzat dhe të gjithë ata që sapo kanë kaluar një ndarje, të cilët janë keq, të zemëruar,” tha avokatja në një video në lidhje me trukun e saj të ardhshëm të hakmarrjes. Kush prej nesh nuk ka dashur të hakmerret me një ish?

Ajo që do të bësh është t’i blesh atij një tortë – por kjo nuk është vetëm një tortë. Kjo është një tortë vandalizmi. Një tortë për vandalizëm!

Në thelb, ju shkoni në dyqan ushqimor, blini aq ëmbëlsira sa kërkon puna, shkoni në shtëpinë e tij dhe i thyeni ato ëmbëlsira në të gjithë makinën e tij. “Largojeni gjithë agresionin tuaj mbi fëmijën e tij të çmuar,” tha ajo. Çelësi i procesit, tha ajo, është vendosja e disa prej tyre në xhamin e përparmë në mënyrë që ai të ndezë fshirëset dhe t’i lyejë kudo. Shkatërroni ditën e tij!

Më pas, qeshni duke fjetur me imazhin mendor të tij duke kuptuar në mënyrë konfuze se makina e tij është e lyer pozitivisht me një sfungjer genoise dhe krem ​​me gjalpë italiane. Ose, ju e dini, çfarëdo mbeturinash që kanë në shitje në pastiçeri. Sido që të jetë!

2-Dërgojini atyre një kuti me pula të gjalla

Kjo është në prirjen e numrit një, por më e lezetshme dhe pafundësisht më e mirë! Avokati shpjegoi se disa kërkime në internet zbuluan se mund të blini kuti të tëra me zogj të gjallë për t’u ushqyer kafshëve si pitonët e përkëdhelur, një përkufizim i fjalës “kafshë shtëpiake” që nuk do të ekzistonte as në një shoqëri funksionale
Por gjithsesi, siç shpjegoi ajo, diçka si një bombë vezulluese apo një qese jashtëqitjesh thjesht mund të hidhet në plehra. Por kushdo që nuk është sociopat ose pronar pitoni (i njëjti ndryshim) nuk do të hedhë në plehra një kuti me pula të adhurueshme!

Ata do të duhet të kuptojnë se çfarë të bëjnë me ta, dhe ndërkohë, ata do të duhet të pastrojnë aq shumë jashtëqitjet e pulës sa që është joreale.
“Është dhurata që vazhdon të japë,” tha avokati. “Çdo ditë, ju po i bezdisni të gjallët [shpjeguesit] prej tyre.” Dhe kur bëhet fjalë për hakmarrje, nuk mund të bësh më mirë se kaq.

Të ngjashme